Kaupan ehdot

Nämä ehdot koskevat siis Kutri.net:in kautta tekemiäsi ostoksia. Kutri.net:in takana on Katri (Johanna) Manninen ja hänen toiminimensä Kutri.net Productions.

Haluan että olet tyytyväinen ostoksiisi, oli kyse valmennuspuhelusta tai verkkokurssista. Niinpä voit saada rahasi takaisin 30 päivää kurssin tai jäsenyyden ostamisen jälkeen tai 14 päivää valmennuksen jälkeen.

Palautuksen yhteydessä olisi kiva tietää miksi et ole tyytyvänen saamaasi palveluun tai tuotteeseen, mutta sinun ei ole pakko kertoa sitä ja oli syy mikä tahansa, saat rahasi takaisin. 😊

Rahojen palauttaminen tuoteryhmittäin

Saat verkkokurssista ja VIP-jäsenyydestä rahat takaisin niin pian kuin mahdollista sen jälkeen kun olet ilmoittanut haluavasi rahasi takaisin. Jos se onnistuu maksupalvelun puolesta, palautan rahat kortille johon maksoit ne. Muussa tapauksessa palautan rahat tilillesi. Tällöin myös lukuoikeutesi kurssimateriaaleihin ja VIP-materiaaleihin päättyy välittömästi.

Jos haluat perua valmennuspuhelun, jota emme ole vielä ehtineet puhua, toivon että mieluummin varaamme sinulle uuden ajan kuin että palautan sinulle rahat ja sitten varaat uuden ajan.

Jos haluat rahat takaisin valmennuspuhelun jälkeen, koska koit ettei siitä ollut mitään hyötyä, toivon kovasti, että saisin kuulla miksi olit niin tyytymätön puheluun.

En palauta pienryhmävalmennuksien ja -työpajojen ja pienryhmäkurssien varausmaksuja ja loppumaksun palauttaminen edellyttää, että olet osallistunut vähintään 50 % puheluista ja lähettänyt vähintään 75 % tehtävistä. Toisin sanoen et saa rahoja takaisin siksi, ettet ehtinytkään osallistua kurssille niin täysillä kuin olit toivonut. Sen sijaan sinulla on mahdollisuus tulla ilmaiseksi mukaan seuraavan vastaavaan työpajaan, valmennukseen tai kurssille täydentämään tietosi.

Jos sen sijaan olet tyytymätön pienryhmävalmennuksen, -työpajan tai kurssin sisältöön, palautan rahasi lukuunottamatta varausmaksua.

Maksujen palauttaminen

Jos olet tullut siihen tulokseen, että haluat saada rahasi takaisin, täytä alla oleva kaavake. Siitä tulee sähköpostiisi vahvistus, jossa kerron mitä sinun pitää tehdä, jos et ole kuullut minusta mitään kolmeen päivään. Jos et saa vahvistusviestiä edes roskapostilaatikkoosi tunnin sisällä, laita minulle sähköpostia: kutri@kutri.net tai ota yhteyttä Facebookin kautta: https://facebook.com/kutrinet.

Haluan rahani takaisin

Täytä tämä lomake, jos haluat saada rahasi takaisin.

  • Laita se sähköposti, jonka annoit maksun yhteydessä tai jolla olet rekisteröitynyt kutri.net:in käyttäjäksi.
  • Jos et muista tarkkaa päivää, kerro esim. “kolme viikkoa sitten”, “maaliskuun alussa”.
  • Stripe, Paypal vai tilisiirto
  • Sinulla ei tarvitse olla erityistä syytä rahojen takaisin pyytämiseen ja saat rahat takaisin oli syy mikä tahansa. Minua tietenkin kiinnostaa tietää olisinko voinut itse tehdä jotain paremmin.
  • Anna tilinumerosi IBAN-muodossa (eli se FI-alkuinen muoto), jotta voin palauttaa jos en pysty palauttamaan niitä esim. kortillesi Stripen tai Paypalin maksujärjestelmän kautta.

Scroll to Top