Lopputyöwebinaarit 2023

Current Status
Not Enrolled (67 places remaining)
Price
Closed
Get Started
This kurssi is currently closed

Täältä löydät tietoa Katri Mannisen heinä-elokuussa 2023 vetämistä lopputyöwebinaareista.

Kuuden webinaarin sarja pidetään Zoomissa ja ne ovat lauantaisin klo 10.

Ensimmäinen tapaaminen on lauantaina 8.7. ja kestää poikkeuksellisesti kolme tuntia (eli on klo 10-13).

Tähän asti webinaarit ovat kestäneet aina yli 90 minuuttia, joten päätin nostaa keston virallisesti kahteen tuntiin, että lopussa on varmasti aikaa kysyä kysymyksiä. En pahoita mieltäni jos lähdet aiemmin pois. 😀

Viimeinen tapaaminen on lauantaina 12.8. klo 10.

Tässä on Zoom-linkki tapaamisiin:

https://us02web.zoom.us/j/87527488604

Meeting ID: 87527488604 (ei pitäisi tarvita)

Löydät sekä alta että tästä linkistä Miro-alueen, jota käytämme tehtäviin: https://miro.com/app/board/uXjVM3jviHw=/?share_link_id=365580747506

Käy rohkeasti kokeilemassa Miron käyttöä kokeiluun varatulla alueella jos et ole ennen käyttänyt Miroa.

Webinaarit tallennetaan Katrin omaan käyttöön (eli Katri saattaa litteroida omia puheitaan esim. kysymys-vastaus-muotoon maksullista kurssia varten), mutta videota, äänitettä ja osallistujien juttuja ei jaeta.

Osallistumalla puheluun sitoudut myös siihen, että et kerro muiden henkilökohtaisia juttuja eteenpäin (eli jos joku esim. valittaa tutusta professorista tai kertoo ADHD:staan tms.).

Voit kertoa muilta saamiasi ideoita ja vinkkejä paljastamatta keneltä ne tulivat (eli jos joku vaikka sanoo, että “ADHD-ihmisenä olen kokenut päällä seisomisen hyödylliseksi”, voit sanoa että “jotkut ADHD-ihmiset ovat kokeneet kuulemma päälläseisomisen hyödylliseksi” mutta et “yksi Maija kertoi että sillä on ADHD ja se on hyötynyt päälläseisomisesta”).

Olen luonut sivustolle keskustelufoorumin, jossa niin webinaariin osallistuvat, opinnäytetyökurssin tilanneet, kutri.net:in kirjoittajajäsenet ja VIP-jäsenet voivat keskustella akateemisesta kirjoittamisesta ja lopputöiden tekemisestä. Toteutin keskusteluryhmän sivustolla esim. Facebookin sijaan vähentääkseni riskiäsi ajautua selaamaan Facebookia lopputyösi tekemisen sijaan.

Löydät foorumin täältä: https://kurssit.kutri.net/keskustelut/lopputyot-ja-akateeminen/

Scroll to Top