Opinnäytetyökurssi

Current Status
Not Enrolled
Price
Free
Get Started

Etkö näe kurssimateriaaleja? Kirjaudu sisään. Jos et ole vielä tilannut kurssia, voit tilata kurssin täältä.

Hei! Mahtavaa, että päätit tilata opinnäytetyökurssin! Jos olet uusi kurssilainen, lue tämä ensin, niin tiedät mistä aloittaa.

Löydät tämän sivun alalaidasta kohdasta “Kurssi content” varsinaiset kurssimateriaalit.

Haluatko saada opinnäytetyöhön liittyviä päivityksiä ja tietoja? Tilaa Opinnäytetyön oma uutiskirje täältä (avautuu uudessa ikkunassa/välilehdellä).

Tehotunnit arkiaamuisin klo 9–10

Kaipaatko tsemppiä ja virtuaalista työntekoseuraa arkiaamuihin? Tule Tehotunti-Zoom-puheluihin. Kerromme toisillemme puhelun alussa mitä aiomme tehdä tunnin aikana. Sitten teemme 50 minuuttia hommia videokamerat päällä, mutta mikrofonit mykistettynä. Lopuksi kerromme mitä saimme aikaan.

Linjat aukeavat yleensä jo 8:50 ja klo 9:00 alamme kertoa mitä aiomme tehdä. Työskentelysessio alkaa klo 9:05.

Lue lisää ja katso Zoom-linkki täältä (sama joka kerta): https://kurssit.kutri.net/tehotunti/

Kirjoituskahvit lauantaisin 10:00–11:30 myös kesän ajan

Joka lauantai klo 10:00–11:30 meillä on Zoomissa “kirjoituskahvit”, jonne kaikki opinnäytetyökurssilaiset ovat tervetulleita vaikka vain piipahtamaan ja kuunteluoppilaaksi, vaihtamaan kuulumisia ja kysymään kysymyksiä.

Hyvin usein puheluissa käydään läpi 2–3 osallistujia sillä hetkellä mietityttänyttä kysymystä. Lisäksi Katri yleensä kysyy kuulumiset ja mitä aiot tehdä seuraavalla viikolla opinnäytetyön suhteen, mutta voit sanoa huoletta “en mitään”, koska aika usein Katrikin sanoo niin. 😂

Eli tilaisuuden on tarkoitus olla paineeton ja inspiroiva hetki, josta voi saada uusia ajatuksia omaa opinnäytetyötä varten.

Puhelut jatkuvat usein jopa klo 12 asti, mutta voit lähteä puhelusta kun haluat eli ei ole pakko olla edes koko 1,5 tuntia.

Linkki on aina sama ja löytyy “8 Tapaamiset” -osion alta kohdasta “Kirjoituskahvit lauantaisin klo 10:00”.

Katri tekee tarvittaessa yhteenvedon puheluissa esiin tulleista vinkeistä, ohjeista ja tekoälykomennoista. Löydät yhteenvedot saman “Kirjoituskahvit lauantaisin klo 10:00″-kohdan alta. Täällä on esim. 2.3.2024 pidetyn puhelun pointit.

Tuota tekstiä tekoälyn avulla

Opinnäytetyökurssilaisena pääset osallistumaan ja katsomaan jälkikäteen Tuota tekstiä tekoälyn avulla webinaarin tallenteita. Löydät webinaarimateriaalit ja muuta tietoa täältä.

Uusimmat päivitykset

Lue uusimmista kurssimateriaaleihin tehdyistä päivityksistä ja muista kurssiin liittyvistä asioista alla olevista linkeistä.

Anna palautetta opinnäytetyökurssista

Anna tällä lomakkeella nopeasti minulle (Katrille) palautetta opinnäytetyökurssista. Huomasitko virheen tai ongelman? Toivoisitko jotain lisää? Etkö ymmärrä jotain? Tai ilahduitko ja innostuit jostain aiheesta ja haluaisit kiittää?

Jos kehut kurssia, ole kiltti ja kerro erikseen, jos et halua etten hyödynnä palautetta kurssin markkinoinnissa – jos lainaan palautettasi, en kerro keneltä palaute tuli enkä jaa muiden kanssa mitään sellaisia tietoja, mistä sinut voisi tunnistaa.

Huomaa, että jos et anna sähköpostiosoitetta, palautteesi on täysin anonyymi, eli edes nettiyhteytesi IP-osoitettasi ei tallenneta. Jos et esim. pääse katsomaan jotain materiaaleja, kerro viestissä myös nimesi, että voin tsekata onko ongelma esim. tilisi asetuksissa TAI laita suoraan sähköpostia: kutri@kutri.net.

HUOM!!! Jos haluat saada vastauksen tai sinulla on esim. ongelmia kirjautumisen, tunnuksen tms. kanssa, anna myös sähköpostiosoitteesi, koska en muuten tiedä kuka viestin on lähettänyt.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Käyttöoikeudet ja rahat takaisin takuu

Kurssin materiaalit ovat käytössäsi ns. ikuisesti eli niin kauan kuin kutri.net on pystyssä. Sivusto on aloitettu 2002 eikä ole mitään syytä, miksi sen toiminta olisi lähiaikoinakaan loppumassa. Kurssiin sisältyy 30 päivän “rahat takaisin ilman kysymyksiä” -takuu – laita vain asiasta tieto sähköpostilla tuonne kutri@kutri.net -osoitteeseen ja mille tilille haluat, että rahat palautetaan.

Opiskelun iloa!

Kiitos vielä kerran, että tilasit kurssin! Toivon sinulle tsemppiä ja menestystä opinnäytetyösi kirjoittamiseen.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tai kommentoitavaa johon haluaisit vastauksen, laita minulle sähköpostia: kutri@kutri.net – aloita otsikko isoilla kirjaimilla OPINNÄYTETYÖKURSSI, jotta bongaan sen paremmin sähköpostistani.

HUOM! TÄNÄÄN 1.6.2024 KIRJOITUSKAHVIT ALKAVAT VASTA KLO 10:20!

Kurssi Content

Expand All
1 JOHDANTO
2 MOTIVAATIO JA HENKISET ESTEET
3 TIETEELLINEN KIRJOITTAMINEN
4 TUTKIMUKSEN TEKEMINEN
5 AJAN, ENERGIAN JA KESKITTYMISKYVYN HALLINTA
6 OPINNÄYTETYÖPROJEKTIN HALLINTA
7 TYÖKALUT
1 of 2
Scroll to Top