Opinnäytetyökurssi

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This kurssi is currently closed

Etkö näe kurssimateriaaleja? Kirjaudu sisään. Jos et ole vielä tilannut kurssia, voit tilata kurssin täältä.

Hei! Mahtavaa, että päätit tilata opinnäytetyökurssin!

Löydät tämän sivun alalaidasta kohdasta “Kurssi content” varsinaiset kurssimateriaalit.

Jos et pääse lukemaan aineistoja, muista kirjautua sisään. Jos et ole vielä tilannut kurssia, voit tilata sen täältä.

Lauantaina 2.9. klo 10 alkavat sitten “kirjoituskahvit”, jonne kaikki opinnäytetyökurssilaiset ovat tervetulleita “hengaamaan” ja kyselemään kysymyksiä. Linkki löytyy samasta paikasta (Työkalut-osion alta).

Uusimmat päivitykset

Lue uusimmista kurssimateriaaleihin tehdyistä päivityksistä ja muista kurssiin liittyvistä asioista alla olevista linkeistä.

Kirjoituskahvit Zoomissa 2.9.2023 alkaen.

Aloitamme lauantaina 2.9.2023 vapaamuotoiset “aamukahvisessiot” Zoomissa lauantaisin klo 10-11. En valmistele niihin erikseen mitään aihetta, vaan tarkoituksena on vaihtaa kuulumisia, vastata (yhdessä) kurssilaisten kysymyksiin ja saada ja antaa vertaistukea. Niistä lisää tietoa myöhemmin.

Anna palautetta opinnäytetyökurssista

Anna tällä lomakkeella nopeasti minulle (Katrille) palautetta opinnäytetyökurssista. Huomasitko virheen tai ongelman? Toivoisitko jotain lisää? Etkö ymmärrä jotain? Tai ilahduitko ja innostuit jostain aiheesta ja haluaisit kiittää?

Jos kehut kurssia, ole kiltti ja kerro erikseen, jos et halua etten hyödynnä palautetta kurssin markkinoinnissa – jos lainaan palautettasi, en kerro keneltä palaute tuli enkä jaa muiden kanssa mitään sellaisia tietoja, mistä sinut voisi tunnistaa.

Huomaa, että jos et anna sähköpostiosoitetta, palautteesi on täysin anonyymi, eli edes nettiyhteytesi IP-osoitettasi ei tallenneta. Jos et esim. pääse katsomaan jotain materiaaleja, kerro viestissä myös nimesi, että voin tsekata onko ongelma esim. tilisi asetuksissa TAI laita suoraan sähköpostia: kutri@kutri.net.

HUOM!!! Jos haluat saada vastauksen tai sinulla on esim. ongelmia kirjautumisen, tunnuksen tms. kanssa, anna myös sähköpostiosoitteesi, koska en muuten tiedä kuka viestin on lähettänyt.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Käyttöoikeudet ja rahat takaisin takuu

Kurssin materiaalit ovat käytössäsi ns. ikuisesti eli niin kauan kuin kutri.net on pystyssä. Sivusto on aloitettu 2002 eikä ole mitään syytä, miksi sen toiminta olisi lähiaikoinakaan loppumassa. Kurssiin sisältyy 30 päivän “rahat takaisin ilman kysymyksiä” -takuu – laita vain asiasta tieto sähköpostilla tuonne kutri@kutri.net -osoitteeseen ja mille tilille haluat, että rahat palautetaan.

Opiskelun iloa!

Kiitos vielä kerran, että tilasit kurssin! Toivon sinulle tsemppiä ja menestystä opinnäytetyösi kirjoittamiseen.

Jos sinulla on jotain kysyttävää tai kommentoitavaa johon haluaisit vastauksen, laita minulle sähköpostia: kutri@kutri.net – aloita otsikko isoilla kirjaimilla OPINNÄYTETYÖKURSSI, jotta bongaan sen paremmin sähköpostistani.

Scroll to Top