Tuota tekstiä tekoälyn avulla -webinaarit (2023)

Current Status
Not Enrolled
Price
Closed
Get Started
This kurssi is currently closed

Tämä kolmen webinaarin sarja on tarkoitettu kaikille tekstiä työssään ja vapaa-ajalla tuottaville ihmisille. Pääset osallistumaan webinaariin tilaamalla Opinnäytetyökurssin, Kirjoita kirja kuukaudessa -kurssin, Kirjoittajajäsenyyden tai Tekoäly yrittäjän kaverina -kurssin.

Webinaarit ovat kolmena peräkkäisenä sunnuntaina 26.11.2023 alkaen klo 14–16. Webinaarit tallennetaan, joten jos et syystä tai toisesta pääse yhteen tai useampaan webinaariin, voit katsoa ne myöhemmin.

Webinaarien sisällöt:

Sunnuntai 26.11.2023 Tekstin tuottaminen eettisesti ja luovuutta edistävästi tekoälyn avulla

Tässä webinaarissa käydään läpi tekstin tuottamisen perusteet ja paneudutaan siihen, miten voit ideoida ja kehittää tekstiä tekoälyn avulla – mutta niin, ettet syyllisty plagiointiin ja pysyt itse tekstin kirjoittajana.

Katso ensimmäisen webinaarin tallenne ja muut materiaalit täällä

Sunnuntai 3.12.2023 Tekstin kehittäminen ja muokkaaminen tekoälyn avulla

Tässä webinaarissa käydään läpi erilaisia tapoja analysoida ja muokata olemassa olevaa ja saneltua tekstiä niin, että tekstistä tulee aidosti parempi. Kokeilemme myös tekstin muokkaamista eri muotoihin.

Sunnuntai 10.12.2023 Personoitujen bottien tekeminen tekstin tuottamisen tueksi

Tässä webinaarissa syvennymme erityisesti ChatGPT:n uuteen GPT-bottitoimintoon, joka mahdollistaa omien, juuri sinun tarpeisiisi tarkoitettujen bottien luomisen. Lisäksi käymme läpi vielä muita, mahdollisesti auki jääneitä kysymyksiä.

Scroll to Top