Matka uuteen
AI-aikaan alkaa
– hyppää kyytiin!

Oletko oman alasi ammattilainen ja valmis nostamaan oman osaamisesi aivan uudelle tasolle tekoälyn avulla?

Haluaisitko oppia hyödyntämään tekoälyä monipuolisesti, luovasti ja tehokkaasti työssäsi ja saada henkilökohtaista sparrausta alan edelläkävijältä?

Toivotko, että voisit kysyä kannustavalta opettajalta luottamuksella kysymyksiä, joiden pelkäät olevan liian tyhmiä?

Olisiko ihan mahtavaa, jos joku laatisi kanssasi juuri sinulle oman “tekoälyn oppimispolun” ja auttaisi valitsemaan ja luomaan juuri sinulle räätälöidyt tekoälyratkaisut?

Siinä tapauksessa Katri Mannisen AI Mastermind -yksilövalmennus voi olla juuri sinua varten!

Haluatko olla oman alasi edelläkävijä?

AI Mastermind on puolen vuoden henkilökohtainen valmennusohjelma, jonka sisältö räätälöidään juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Valmentajanasi toimin minä, “Suomen tekoälykkäin käsikirjoittaja” Katri Manninen, mm. koska olen todistajien mukaan “viisi vuotta muita edellä” tekoälyn käytössä. 😀

Olen varsinaiselta ammatiltani kirjailija ja käsikirjoittaja, mutta olen kouluttautunut jo 2012 henkiseksi valmentajaksi (Transformative Coach) ja valmentanut sen jälkeen satoja ihmisiä.

Kerron tällä videolla lisää uudesta Mastermind-valmennuksesta:

Katso video YouTubessa

Alunperin tarkoituksenani oli luoda Mastermind-ryhmävalmennus, jossa ryhmäläiset olisivat voineet vertaisoppia tekoälyn käyttöä toisiltaan.

Pian kävi ilmi, että monet valmennuksesta kiinnostuneet eivät halua muiden tietävän, että he saavat tekoälysparrausta.

Tämä on mielestäni täysin ymmärrettävää, sillä monessa organisaatiossa tekoälyyn suhtaudutaan vielä epäluuloisesti.

Lisäksi monella voi olla aiheellinen pelko siitä, että jos hänen esimiehensä saa tietää, että hän käyttää tekoälyä työtaakkaansa keventämiseksi, hänelle annetaan vain enemmän tehtäviä hoidettavaksi. 🤦🏼‍♀️

Siksi tarjoan ensisijaisesti vain yksilövalmennusta ja teen Mastermind-videoita, joilla näytän omia edistyneempiä tekniikoitani tekoälyn käyttöön, joita en syystä tai toisesta halua jakaa ns. kaiken kansan kanssa.

Kenelle tämä ryhmä EI ole?

Ennen kuin haaskaan enemmän aikaasi, kerron nopeasti kenelle tämä ryhmä ei ole, siltä varalta että olet yksi heistä:

  • Työkseen eli rahasta muille (kuin oman firman ihmisille) tekoälyn käyttöä opettavat henkilöt. Haluan jakaa valmennettavien kesken ns. ihan kaiken minkä tiedän ja osaan ilman, että joudun miettimään onko jäsenten joukossa toinen tekoälykouluttaja, joka alkaa myydä kehittämiäni tekniikoita ja systeemejä eteenpäin ns. omana juttunaan. 🤷🏼‍♀️
  • Ensisijaisesti kuvien, videoiden ja äänen tekemisestä kiinnostuneet ihmiset. Vaikka voin opettaa esim. Canvan, Photoshopin, Midjourneyn, yms. käyttöä, erikoisalaani on nimenomaan tekstiä tuottavat laajat kielimallit (ChatGPT ym.).

Mitä Mastermind-valmennukseen kuuluu?

  • Tunnin mittainen henkilökohtainen zoom-aloituspuhelu, jossa käymme läpi tarpeesi ja tavoitteesi ja mietimme miten voin palvella sinua paremmin tulevan puolen vuoden aikana.
  • Vähintään neljä 60-90 minuutin mittaista henkilökohtaista Zoom-puhelua, joissa opetan sinulle mitä haluat tietää, mietin kanssasi tekoäly- ja automaatioratkaisuja ja tarvittaessasi rakennan kanssasi järjestelmiä (esim. kustomoimalla suoraan tarvitsemasi koodin sinulle sopivaksi).
  • Mahdollisuus saada pikatukea Whatsapp-viesteinä esim. vaikean promptin kirjoittamiseen.
  • Vähintään kerran kuussa julkaistava Mastermind-video jossa jaan uusimpia oivalluksiani ja oppejani.
  • 2–4 kertaa kuukaudessa ilmestyvä Mastermind-uutiskirje, jossa jaan uusimmat tekoälyuutiset ja kiinnostavimmat artikkelit, videot ja podcastit.
  • Ilmainen pääsy kaikkiin kurssit.kutri.net:in tekoälyaiheisiin verkkokursseihin ja webinaareihin vuoden ajan.

Turvallinen ja luottamuksellinen

Minulle on tärkeää, että tunnet olosi valmennuksen aikana turvalliseksi. Siksi lupaan, että niin se, että olet valmennuksessani kuin se, mitä kerrot tai näytät minulle, on täysin luottamuksellista.

Ennen kuin joudut sitoutumaan valmennukseen, haluan puhua kanssasi 15 minuutin puhelun, jossa varmistamme, että tämä on sinua varten.

Mitä tämä maksaa?

AI Mastermind-valmennus sisältää vähintään viisi 60-90 minuutin valmennuspuhelua (sis. aloituspuhelu).

Jos toteamme, että sinulle olisi hyödyllisempää saada enemmän lyhyempiä puheluita, määrä voi olla myös aloituspuhelun jälkeen esimerkiksi 10 x 30 minuutin puhelua.

Toivon, että nämä puhelut käydään puolen vuoden sisällä, koska otan yhtä aikaa valmennukseen vain noin 5 henkilöä varmistaakseni, että ehdin pitää kaikki valmennuspuhelut.

Tarvittaessa aikataulusta voidaan joustaa, jos emme ehdi pitää kaikkia puheluita puolen vuoden aikana. Jos taas tarvitset lisää puheluita, voit ostaa niitä erikoishintaan.

Puheluiden lisäksi saat vuoden ajaksi pääsyn Mastermind-uutiskirjeeseen, Mastermind-videoihin ja kaikkiin Kutri.net:in tekoäly kursseihin ja webinaareihin.

Mastermind-valmennus maksaa 1190 € + alv 24 %

Kutri.net:in VIP-jäsenille hinta on 890 € + alv 24 %

Jos puolen vuoden jälkeen haluat jatkaa puheluita ja saada whatsapp-pikatukea, voit ostaa vähintään neljän 60-90 min. puhelun jatkopaketin hintaan 449 € + alv 24 %.

Koko summa on maksettava kerralla, sillä aiemmat kokemukseni osamaksusopimuksista ovat huonoja. Samalla pyrin varmistamaan, että tilaat valmennuksen vain, jos sinulla on oikeasti siihen varaa.

Jos elämäntilanteesi on sellainen, että tämä on sinulle liian kova taloudellinen investointi, suosittelen lämpimästi, että otat ilon irti ilmaisista ja edullisista tekoälykursseistani, joilla opetan tekoälyn käytön perusteet.

Hyödyntämällä niiden opit täysmääräisesti pystyt parhaassa tapauksessa myös parantamaan taloudellista tilannettasi. ❤️

Kysymyksiä joita voisin kysyä

Mistä tiedän oletko niin pätevä kuin väität olevasi?

Hyvä ja aiheellinen kysymys, jos et tunne minua ennestään. 😊 Ehkä paras tapa tsekata miten kattava osaamiseni on ja millainen olen opettajana on rekisteröityä täällä ilmaiseksi katsomaan keväällä 2024 pitämäni Tekoälywebinaarit.

Kerron niissä eräitä tapoja, joilla käytän tekoälyä ajanhallintaan ja suunnitteluun, tiedonhallintaan ja sisällöntuotantoon.

Mastermind-webinaareissa tahdin ei tarvitse olla ihan niin hurja, koska meillä on vähintään vuosi aikaa keskittyä ryhmän jäseniä kiinnostaviin tapoihin hyödyntää tekoälyä ja automaatiota.

Kuinka paljon aikaa minun täytyy käyttää valmennukseen viikossa tai kuukaudessa?

AI Mastermind -valmennusohjelman hienous piilee sen joustavuudessa. Voit itse määritellä, kuinka paljon aikaa käytät siihen.

Ainoa “pakollinen” aktiviteetti on tunnin puhelu Katrin kanssa valmennuksen alussa, jossa mietimme yhdessä tarpeitasi ja tavoitteitasi ja miten Katri voi auttaa sinua saavuttamaan ne.

Muiden puheluiden pituudet voidaan säätää tarpeidesi mukaan – oli se sitten vaikka vartin puhelu viikossa puolen vuoden ajan kuin neljä 60-90 minuutin puhelua noin kuukauden välein.

Muuten voit hyödyntää jäsenyyteen sisältyviä materiaaleja omaan tahtiisi – kuuntele vaikka Mastermind-videot podcast-muodossa lenkillä, lukaise Mastermind-uutiskirje työmatkalla ja tsekkaa tekoälywebinaareista kiinnostavimmat osiot jälkikäteen kun kerkiät.

Valmennus on suunniteltu niin, että se sopii kiireiseenkin arkeen.

Entä jos en pysty pitämään kaikkia puheluita puolen vuoden sisällä?

Katri ymmärtää paremmin kuin hyvin, että elämä yllättää joskus. Kerro Katrille heti kun tiedät, että elämäntilanteesi alkaa ruuhkautua liikaa ja laadimme sinulle uuden aikataulun.

Mitä jos haluan säilyttää pääsyn Mastermind-materiaaleihin ja tekoälyverkkokursseihin vielä vuodenkin jälkeen?

Jos toteat vuoden jälkeen hyötyneesi niin paljon Mastermind-valmennukseen sisältyvistä materiaaleista, että haluaisit hyödyntää niitä jatkossakin, voit lunastaa pääsyoikeuden materiaaleihin vuodeksi kerrallaan alennettuun hintaan.

Voinko saada rahat takaisin?

Lähtökohtaisesti et saa rahojasi takaisin, ellei Katri ole mokannut jotenkin eli esimerkiksi ei ole tuottanut lupaamiaan materiaaleja tai sopinut kanssasi puheluita.

Siksi on tärkeää, että harkitset tarkkaan ennen kuin haet jäsenyyttä. Siksi Katri haluaa myös puhua kanssasi 15 minuutin puhelun ennen kuin kumpikaan teistä sitoutuu valmennukseen.

Voinko jakaa Mastermind-kokemuksiani somessa?

Ehdottomasti! Vaikka Katri ei kerro kenellekään ilman lupaasi, että olet valmennuksessa, saat itse kertoa valmennuksesta muillekin.

Kenelle saan opettaa valmennuksessa oppimiani asioita?

On täysin okei opettaa oppimiasi taitoja työkavereillesi, harrastusporukallesi, sukulaisille ja ystäville! ❤️

Voit tulla valmennukseen myös, vaikka olisit vastuussa oman firmasi sisäisestä tekoälykoulutuksesta – siis olettaen, ettei firman liiketoimintaan kuulu tekoälykoulutusten järjestäminen muille organisaatioille tai kuluttajille. 😅

Jos tajuat valmennuksen jälkeen, että haluaisit alkaa myös tekoälykouluttajaksi, niin tietenkin voit silloin opettaa muille mitä olet valmennuksessa oppinut.

Innostuitko? Varaa aika 15 minuutin konsultaatioon!

Jos tunnet, että tämä on sinun juttusi ja olet valmis sitoutumaan oman osaamisesi nostamiseen aivan uudelle tasolle, varaa alla olevalla lomakkeella aika konsultaatiokeskusteluun.

Käyn hakemukset henkilökohtaisesti läpi kahden vuorokauden kuluessa.

Jos hakemuksen perusteella näyttää siltä, että tämä voisi olla sinun juttusi, sovin kanssasi lyhyen (15 min) puhelun, jossa voimme vielä jutella toiveistasi ja kysymyksistäsi.

Vasta kun molemmilla on fiilis, että tämä on hyvä juttu, voit tilata valmennuksen.

Poistan antamasi tiedot heti kun olen käsitellyt hakemuksesi.

Voin sitoutua valmentamaan vain muutamaa ihmistä yhtä aikaa – toimi nopeasti varataksesi oman paikkasi!

Varaa aika 15 min AI Mastermind -valmennuskonsultaatioon

Nimi(Pakollinen)
Sähköposti(Pakollinen)
15 minuutin konsultaatiopuhelu tapahtuu puhelimitse tai Whatsapp tai Facetime-puheluna, jos asut ulkomailla. Katri soittaa.
Nämä auttavat minua ymmärtämään paremmin kuka olet ja mistä tulet
Täältä tsekkaan koulutuksesi yms. Jos sinulla ei ole LinkedIn profiilia, se on OK.
Kerro tässä omin sanoin:
– Kuka olet
– Mikä on suhteesi tekoälyyn (miten paljon käytät sitä – on OK vaikka et käyttäisi vielä yhtään)
– Mihin haluaisit käyttää tekoälyä
– Miksi uskot, että tämä valmennus olisi sinulle hyödyllinen?
Kerro mitkä olisivat parhaat ajat sinulle puhua 15 minuutin puhelu seuraavan viikon sisällä. Tai jos et ehdi puhua viikon sisällä, niin sitten sitä seuraavalla viikolla.
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Scroll to Top