Tuota tekstiä tekoälyn avulla -webinaarit

Pitäisikö sinun tuottaa tekstiä, kuten blogikirjoituksia, markkinointimateriaaleja, oppaita, esseitä, opinnäytetöitä, kolumneja, artikkeleita, kirjoja tai käsikirjoituksia?

Oletko miettinyt miten voisit hyödyntää tekoälyä tekstin tuottamisessa, mutta pelkäät syyllistyväsi plagiointiin tai se tuntuu sinusta huijaamiselta?

Tai ehkä käytät jo tekoälyä tekstin tuottamiseen ja muokkaamiseen, mutta mietit voisitko käyttää tekoälyä vieläkin fiksummin ja tehokkaammin tekstin luomiseen?

Ei hätää! Nyt voit katsoa tallenteet kolmen webinaarin sarjasta, jossa “Suomen tekoälykkäin käsikirjoittaja” Katri Manninen opettaa sinulle kuinka voit hyödyntää tekoälyä tekstin tuottamiseen ja muokkaamiseen tavalla, joka on eettisesti ja moraalisesti oikein ja joka edistää omaa luovuuttasi, tekijyyttäsi ja toimijuuttasi!

1. Kuinka tuottaa tekstiä tekoälyn avulla

 • Opi hyödyntämään tekoälyä ilman että syyllistyt plagiointiin tai huijaamiseen
 • Vahvista omaa tekijyyttäsi, toimijuuttasi ja luovuttasi tekoälyn avulla
 • Käskytä tekoälybotteja taitavasti ja tehokkaasti

2. Kuinka muokata ja hioa tekstiä tekoälyn avulla

 • Kuinka tehdä sekavista selityksistä selkokielistä tekstiä
 • Tekstin analysoiminen eri näkökulmista
 • Saman tekstin muuntaminen eri muotoihin

3. Kuinka käyttää tekoälyä uuden opetteluun ja ChatBotin tekemiseen

Huom! Tästä luennosta saat parhaan hyödyn irti jos sinulla on käytössäsi ChatGPT Plus -tilaus tai Poe.com -tilaus.

 • Kuinka voit nopeasti oppia kaiken olennaisen jostain asiasta tekoälyä hyödyntäen
 • Kuinka luoda oma customoitu ChatBot
 • Tekoälyn hyödyntäminen muissa ohjelmissa
 • Muut esiin nousseet kysymykset ja teemat

Webinaareihin liittyvät materiaalit

Kaikki webinaarit tallennetaan ja tallenteet ja webinaarien diat tulevat myöhemmin katsottavaksi. Materiaalit ovat ns. ikuisesti käytössäsi.

Webinaarin lisämateriaaleihin sisältyy 1,5 h pitkä luento “Mikä ihmeen tekoäly?”, jossa Katri Manninen käy läpi eri tekoälyn lajit ja laajojen kielimallien sisäisen logiikan, sekä antaa perusohjeet tekoälyn käyttämiseen.

Katso tämä luento ennen ensimmäistä webinaaria, koska siinä käydään syvemmin läpi tekoälyn toimintaa kuin mitä webinaareissa ehditään käydä.

Webinaarin vetäjä

Katri Manninen aloitti kirjailijanuransa jo 1990-luvulla kirjoittamalla nuortenromaaneja ja on sen jälkeen kirjoittanut yhteensä lähes 30 erilaista kirjaa aina lastenkirjoista laihdutusoppaisiin ja rakkausromaaneista dekkareihin. Hän on työskennellyt ammattikäsikirjoittajana vuodesta 1998 ja on vuosien saatossa kirjoittanut neljä pitkää elokuvaa ja toista sataa tv-sarjan osaa lähes 20 eri televisiosarjaan. Sen lisäksi Katri on kirjoittanut vuosien varrella useita satoja blogikirjoituksia sekä novelleja, artikkeleita ja kolumneja.

Hän opiskelee parhaillaan Taiteen tohtoriksi Aalto Yliopistossa, jossa hän työskentelee myös tuntiopettajana mm. opettaen käsikirjoittamista ja luovaa yrittämistä.

Hän on itselleen ominaisella intohimolla perehtynyt tekoälyn hyödyntämiseen keväästä 2023 asti ja puhunut tekoälystä niin ammattikirjoittajille, yrittäjille kuin muille aiheesta kiinnostuneille erilaisissa tapahtumissa, paneelikeskusteluissa ja vetämillään kursseilla ja koulutuksissa.

Katrin laaja kokemus tekstin eri lajien kirjoittamisesta, syvällinen ymmärrys laajojen kielimallien sisäisestä logiikasta ja innostava ja kannustava asenne opettajana takaavat ainutlaatuisen ja arvokkaan oppimiselämyksen webinaariin osallistuville.

Kuinka pääset osallistumaan webinaariin?

Pääsy webinaariin sisältyy seuraaviin kutri.net:in itseopiskeltaviin kurssipaketteihin:

 • Tekoäly yrittäjän kaverina (49,90 €) koostuu tästä webinaarista sekä eräistä Katri Mannisen aiemmin pitämistä yrittäjyyteen liittyvistä luennoista.
 • Opinnäytetyökurssi (49,90 €) opettaa kädestä pitäen tekemään opinnäytetyön helposti ja hauskasti.
 • Kirjoita kirja kuukaudessa (69,90 €) opettaa kirjojen kirjoittamisen salat. Kurssilla on vierailevana tähtenä Kirsti Manninen (Enni Mustonen).
 • Kirjoittajajäsenyyteen (159 €) sisältyy neljä eri kurssia: Kirjoita käsikirjoitus 10 viikossa, Tekoäly kirjoittajan kaverina, Konseptikurssi ja Kirjoita kirja kuukaudessa -kurssi. Jäsenmaksu maksetaan vain kerran, mutta jäsenyys on ns. ikuisesti voimassa. Jäsenyyden hinta nousee 299 euroon 1.3.2024 joten tilaamalla kurssin nyt säästät 180 euroa.

Kaikki kurssit kuten myös webinaarin materiaalit ovat kertamaksulla käytössäsi ns. ikuisesti.

Tilaa jokin kursseista nyt ja pääset heti katsomaan Mikä ihmeen tekoäly -luennon sekä muut kurssimateriaalit!

Vastaa

Scroll to Top