Johdatus tekoälyn käyttöön

24,90 

Haluaisitko oppia käyttämään tekoälyä ja ymmärtää, miten tekoäly toimii? Johdatus tekoälyn käyttöön -kurssi opettaa kansantajuisesti ja selkokielisesti käyttämään tekoälyä turvallisesti ja tehokkaasti työn tukena ja arjen apuna. Kurssi on ns. ikuisesti käytössäsi ja se päivittyy aina kun eri tekoälypalveluihin tulee isompia muutoksia. Kurssin hintaan sisältyy bonuksena webinaareja, joissa Katri Manninen kertoo ja näyttää miten hän käyttää tekoälyä ja automaatiota avukseen.

Osasto:

Haluaisitko oppia käyttämään tekoälyä ja ymmärtää, miten tekoäly toimii? Johdatus tekoälyyn -kurssi opettaa kansantajuisesti ja selkokielisesti käyttämään tekoälyä turvallisesti ja tehokkaasti työn tukena ja arjen apuna.

Kurssin käytyäsi tiedät ja osaat mm:

  • Mitä tekoäly on ja miten se toimii
  • Kuinka käytät tekoälyä turvallisesti ja eettisesti oikein
  • Kuinka käytät tehokkaimmin tekstiä tuottavia tekoälyjä kuten ChatGPT:tä, Claudea ja Geminiä
  • Mitä eroa on eri tekoälypalveluilla (esim. Microsoftin Copilot ja Poe.com)
  • Miten teet musiikkia ja kuvia tekoälyn avulla
  • Kuinka teet omia botteja ilmaiseksi Poe.com:issa ja maksullisella Claude.AI ja ChatGPT Plus/Team tilillä

Kurssin materiaalit ovat käytössäsi ns. ikuisesti ja kurssi päivittyy sitä mukaa kun tekoälypalvelut päivittyvät. Kurssin hintaan sisältyy webinaareja, joissa Katri kertoo ja näyttää miten hän käyttää tekoälyä ja automaatiota avukseen.

Kurssi sisältyy kaikkiin muihin Kutri.net:in kursseihin, joten jos haluat tukea esim. opinnäytetyön tekemiseen, apua ajanhallintaan tai kannustusta kirjoittamiseen, tsekkaa ensin muut kurssit.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Johdatus tekoälyn käyttöön”
Scroll to Top