Sale!
,

Kirjoittajajäsenyys

160,00 

Kirjoittajajäsenyyteen sisältyy tällä hetkellä kolme kurssia: kirjoita kirja kuukaudessa kurssi, käsikirjoituskurssi ja konseptikurssi.

Kirjoittajajäsenyys täydentyy lokakuussa 2023 “Tekoäly kirjoittajan kaverina” -kurssilla, jolloin koko paketin hinta nousee 248 euroon.

Jäsenyyden ennen keskiviikkoa 11.10.2023 tilanneet voivat  osallistua kolmeen tekoälyä ja (käsi)kirjoittamista käsittelevaan webinaariin, jotka on myöhemmin katsottavissa tallenteina kurssisivuilla.

Kirjoittajajäsenyys täydentyy lokakuussa 2023 “Tekoäly kirjoittajan kaverina” -kurssilla, jolloin koko paketin hinta nousee 248 euroon. Jäsenyyden ennen keskiviikkoa 11.10.2023 tilanneet saavat osallistua kolmeen tekoälyä ja (käsi)kirjoittamista käsittelevaan webinaariin, jotka on myöhemmin katsottavissa tallenteina kurssisivuilla.

Kirjoittajajäsenyyteen sisältyy kolme kurssia: kirjoita kirja kuukaudessa kurssi, käsikirjoituskurssi sekä konseptikurssi, joka opettaa kuinka kehität fiktiivisen televisiosarjan konseptin. Jäsenyys maksetaan kertamaksulla ja on ns. elinikäinen eli voimassa niin kauan kuin sivusto on pystyssä (sivusto on perustettu 2002). Kutsun tätä tuotetta jäsenyydeksi siksi, että siihen sisältyy useampia kursseja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kirjoittajajäsenyys”
Scroll to Top