,

Kirjoittajajäsenyys

299,00 

Kirjoittajajäsenyyteen sisältyy viisi kurssia: Kirjoita kirja kuukaudessa kurssi, Käsikirjoituskurssi, Tekoäly kirjoittajan kaverina -kurssi, Tuota tekstiä tekoälyn avulla -webinaarit ja Konseptikurssi, joka opettaa kuinka kehität fiktiivisen televisiosarjan konseptin myyntiä varten.

Maksat jäsenyydestä vain kerran ja se on sen jälkeen käytössäsi ns. ikuisesti. Näin ollen saat käyttöösi myös kurssin uudet materiaalit sitä mukaa kun niitä tulee.

Kirjoittajajäsenyyteen sisältyy viisi kurssia:

Kirjoita kirja kuukaudessa on klassikkokurssi, johon sisältyy 7 päivän johdanto, joka ohjaa ideoimaan ja suunnittelemaan kirjan ja 30 päivän tsemppiosiot, jotka antavat lisää tietoa ja tsemppiä kirjoittamiseen eri näkökulmista. Tämän kurssin avulla on kirjoitettu useampia julkaistuja kirjoja!

Käsikirjoituskurssi (ent. Kirjoita käsikirjoitus 10 viikossa) opettaa suunnittelemaan ja kirjoittamaan elokuvakäsikirjoituksen 10 viikossa. Kurssin oppeja voi hyödyntää myös esim. dekkarikirjan juonittelussa.

Tekoäly kirjoittajan kaverina -kurssi on suunnattu ensisijaisesti ammattikäsikirjoittajille, mutta sen opit auttavat myös amatöörejä käyttämään tekoälyä tehokkaammin tekstin tuottamiseen ja myös erilaisten visuaalisten esitysten (ja jopa pienten videoiden) tekemiseen.

Tuota tekstiä tekoälyn avullawebinaarit opettavat yleisemmin tekstin tekemistä, muokkaamista ja analysointia tekoälyn avulla ja soveltuu kaikille, jotka käsittelevät tekstiä työssään tai vapaa-ajalla.

Lisäksi kurssipaketin lunastaneet voivat osallistua arkiaamuisin klo 9–10 Tehotuntiin, jos kaipaavat ns. body double tukea päästäkseen aamulla vauhtiin.

Paketti täydentyy kevään mittaan viiden päivän “Pikastartti tekoälyn käyttöön” -kurssilla ja kesällä “Kirjoita kirja tekoälyn avulla” -kurssilla, joka on suunnattu ensisijaisesti tietokirjojen kirjoittamiseen.

Jäsenyys maksetaan kertamaksulla ja on ns. elinikäinen eli voimassa niin kauan kuin sivusto on pystyssä (sivusto on perustettu 2002). Kutsun tätä tuotetta jäsenyydeksi siksi, että siihen sisältyy useampia kursseja.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kirjoittajajäsenyys”
Scroll to Top