Tehostartti parempaan arkeen

49,90 

Tämä kuuden viikon haaste auttaa sinua selvittämään “kuka mä olen ja mitä mä haluan” ja testaamaan tutkitusti toimivia ajan- ja tehtävien hallintatapoja omassa arjessasi. Saat sunnuntaita lukuunottamatta joka päivä kuuden viikon ajan sähköpostiviestejä, joissa on sen viikon teemaan liittyvää tietoa, vinkkejä, kysymyksiä ja inspiraatiota.

Kurssilaisten käytössä on myös oma keskusteluryhmä.

⭐️⭐️ HUHTI-TOUKOKUUSSA saat tulevan Tekoälyn arjen apuna -kurssin kaupan päälle! ⭐️⭐️

 

Osasto:

Älä anna elämän mennä ohi!

Tuntuuko sinusta siltä, että päivät kuin kuin sumussa ja elämä menee ohi? Ajatteletko iltaisin ettet taaskaan saanut mitään tehtyä?

Tehostartti parempaan arkeen -haaste auttaa tunnistamaan ja ylittämään ajankäyttöön ja tehtävien hallintaan liittyviä ongelmia kuuden viikon ajan.

Joka viikko maanantaista perjantaihin kokeilet yhtä tai useampaa tapaa parantaa ajan ja tehtävien hallintaa. Viikonloppuna mietit mitä opit ja valmistaudut tulevaan viikkoon.

Viikkojen teemat

  1. Seurataan – seuraat omaa ajankäyttöä, energiaa, fokusta ja fiiliksiä sinulle sopivalla tavalla ymmärtääksesi paremmin missä mennään
  2. Karsitaan – karsit tai ainakin vähennät jotain ajanhaaskaukseksi kokemaasi tekemistä
  3. Valitaan – kokeilet tekniikoita asioiden tärkeysjärjestykseen laittamiseen ja tärkeimpien asioiden tekemiseen
  4. Virkistytään – testaat tapoja virkistää mieltäsi ja kehoasi
  5. Keskitytään – suljetaan pois häiriötekijöitä ja kokeillaan keskittyä yhteen asiaan kerrallaan
  6. Toimitaan – opetellaan ymmärtämään omaa vitkuttelua ja tarttumaan toimeen

Kurssimateriaalit on laadittu niin, että jopa univelkainen pienten lasten ADHD-äiti saisi niistä jotain irti. 😅 Toisaalta tarjolla on myös edistyneempiä ohjeita ja vinkkejä paremmassa hapessa oleville ylisuorittajille.

Kurssimuotoinen haaste alkaa lauantaina 2.3.2024, jolloin saat sähköpostiisi tulevan viikon ohjeet ja tsemppivideon. Voit käydä tsekkaamassa kirjalliset ohjeet ja videot myös kurssisivuilta, jossa voi myös keskustella kurssichatissa Katrin ja muiden kurssilaisten kanssa viikon aiheesta.

Maanantaiaamuna saat muistutusviestin viikon haasteesta. Seuraavana lauantaina saat taas ohjeet niin tulevalle viikolle kuin kuluneen viikon haasteen pohdintaan. Kurssimateriaalit on suunniteltu niin, että yhtälailla univelkainen pienten lasten ADHD-äiti kuin kokenut arjen hallinnan puoliammattilainen saa kurssista jotain irti.

Lisäksi käytössäsi on kaksi Tsemppari-tekoälybottia, joista toisen käyttö vaatii maksullisen ChatGPT Plus -tilauksen ja toinen ilmaisen rekisteröitymisen poe.com-palveluun.

Lue täältä lisää kurssista.

⭐️⭐️ HUHTI-TOUKOKUUSSA saat tulevan Tekoälyn arjen apuna -kurssin kaupan päälle! ⭐️⭐️

Kurssilla opit yksityiskohtaisemmin kuinka voit käyttää tekoälyä ja erilaisia palveluita mm. suunnitteluun, ajanhallintaan ja ajanseurantaan. Kumpikin kurssi sisältyy VIP-jäsenyyteen.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tehostartti parempaan arkeen”
Scroll to Top