Haluatko lisää mielenrauhaa, inspiraatiota ja elämälle uuden suunnan?

Haluatko eroon ahdistuksesta ja stressistä?

Haluatko kokea iloa ja inspiraatiota?

Kärsitkö heikosta itsetunnosta?

Etkö tiedä mitä tekisit isona?

Mielenrauhaa-jäsenyyteen sisältyy neljä kurssia, jotka auttavat saamaan lisää mielenrauhaa ja selvittämään kuka olet ja mitä haluat. Kurssien avulla voit vahvistaa itsetuntoa ja saada lisää itseluottamusta sekä löytää unelmiesi uran.

Minä (Katri Manninen) olen transformatiivinen valmentaja ja ammattikirjoittaja. Nämä mielenrauhaa, itsensä löytämistä ja unelmien uran etsimistä käsittelevät kurssit olen tehnyt alunperin vuosina 2011–2013.

Tähän mennessä sadat ihmiset ovat saaneet kursseista apua ja iloa. Kurssit ovat olleet viime vuosina vain VIP-jäsenteni saatavilla, mutta koska en aio enää myydä VIP-jäsenyyksiä, olen koostanut kursseista “Mielenrauhaa”-kurssipaketin eli jäsenyyden.

Voin yhä edelleen allekirjoittaa kurssien opit, jotka ovat auttaneet minua viimeisen kymmenen vuoden aikana selviämään sekoamatta hetkittäin erittäin haastavien aikojen läpi.

Olen esimerkiksi selvinnyt kunnialla erittäin haastavan reality-sarjan käsikirjoittamisesta ja ohjaamisesta yhtä aikaa talon remontoinnin ja maalle muuton kanssa kun omat lapset olivat 2,5 ja 6 vuotta. Viime vuonna toimin oman isäni omaishoitajana ja saattohoitajana keskellä kiireistä työrupeamaa ja muutenkin haastavaa tilannetta.

Miksi minä olen oikea ihminen tekemään nämä kurssit?

Ehdin kamppailla vuosikausia niin huonon itsetunnon, voimakkaan ahdistuksen ja ailahtelevien mielialojen kanssa, kunnes sain vuonna 2012 transformatiivisessa valmentajakoulutuksessani “valaistumiseen”. Oivalsin, miten ihan oikeasti koemme vain oman ajattelumme ja mitä se tarkoittaa käytännössä. Näillä kursseilla yritän erilaisin esimerkein, selityksin ja harjoituksin saada sinut saamaan samanlaisen oivalluksen.

Tämä oivallus muutti pysyvästi elämäni, vaikka se ei muuttanut neurologiaani eikä tehnyt minua järjestelmällisemmäksi ja siistimmäksi.

Niinpä lähdin vuonna 2014 selvittämään voisiko minulla olla tarkkaavuushäiriö eli ADHD. Sain diagnoosin ns. heittämällä, mutta samalla “värikkään historiani” ja kuormittuneena kokemani tyhjyyden tunteen perusteella minulla todettiin tunne-elämän epävakaus.

Oivallukseni on auttanut nimenomaan epävakauteen liittyvän oireilun lievittämisessä ja hallitsemisessa.

Vaikka hermostoni menee kuormittuneena edelleen helpommin hälytystilaan kuin neurotyypillisillä ihmisillä, en enää “ahdistu ahdistumisesta” enkä toimi ahdistuksen, vihan tai pelon vallassa enää tavalla, josta seuraa lisää ongelmia. Näin ollen en esimerkiksi enää käytökseni puolesta täytä tunne-elämän epävakauden ulkoisia kriteerejä.

Osaan suhtautua myös suuremmalla lempeydellä ja ymmärryksellä ADHD:n tuomaan hajamielisyyteen ja hallita myös paremmin impulsiivista käytöstä kuin ennen.

Valmistuin 2012 amerikkalaisen henkisen valmentajan ja valmentajakouluttaja Michael Neillin (silloisesta) Supercoach Academy’sta transformatiiviseksi valmentajaksi. Puoli vuotta kestävä koulutus perustui pitkälti kolmen prinsiipin ajatteluun ja meillä oli toistakymmentä opettajaa, jotka kävivät läpi erilaisia henkiseen hyvinvointiin liittyviä näkökulmia ja työkaluja.

Mitä pakettiin kuuluu?

Kutsun useamman kurssin paketteja jäsenyyksiksi. Nämä jäsenyydet ovat ns. ikuisesti voimassa eli niistä ei tarvitse maksaa vuosi- tai kuukausimaksua. Mielenrauhaa-jäsenyyteen kuuluvat seuraavat kurssit:

Mielenrauhaa-kurssi

Tällä kahdeksasta yli tunnin mittaisesta luennosta koostuvalla kurssilla yritän saada sinut oivaltamaan, että “koemme vain oman ajattelumme” kolmen prinsiipin kautta. Kurssi on tehty 2012 vuoden lopussa kun olin viimeisilläni raskaana, mutta allekirjoitan yhä kaikki sen opit. Tuolloin 2012 saamani valmennuskoulutuksessa saamani oivallus vaikuttaa nyt kymmenen vuotta myöhemmin edelleen ajatteluuni.

Kerron kurssista tällä videolla:

Katso video Vimeossa.

Kahdeksan viikon itsevalmennus

Tämä on ensimmäinen ikinä tekemäni kurssi vuodelta 2011. Kurssi koostuu teksteistä ja vinkeistä, jotka pitävät yhä paikkaansa – tosin nykyään minulla on käytössä enemmänkin työkaluja esim. ajanhallintaan.

Löydä itsesi

Löydä itsesi -kurssin tein 2012 kun olin juuri valmistunut Transformatiiviseksi valmentajaksi. Kurssi käsittelee kolmen prinsiipin näkökulmasta läpi sellaisia aiheita kuin onnellisuus, itsensä toteuttaminen, ongelmien ratkaiseminen, ihmissuhteet jne.

Alunperin “livenä” pidetyn kurssin kurssimateriaalit koostuvat lyhyistä johdantoluennoista, tehtävistä ja tunnin mittaisista webinaareista.

Unelmien ura / Pelottoman elämän salaisuus

Tämä kurssi on tehty 2013 kun olin juuri synnyttänyt. Aloin tehdä kurssia Pelottomasta elämästä, mutta sitten tajusin että aihe oli liian laaja ja täsmensin sen koskemaan unelmien uran etsimistä.

Tällä videolla kerron lisää kurssista:

Katso video Vimeossa

Jäsenyys on ns. ikuinen eli voit palata halutessasi katsomaan kurssimateriaaleja uudestaan milloin haluat.

Scroll to Top