Kirjoita kirja kuukaudessa -kurssi

69,90 

29 julkaistua kirjaa kirjoittaneen kirjailija-käsikirjoittaja Katri Mannisen “Kirjoita kirja kuukaudessa” -kurssi ohjaa sinut kirjoitusprosessin läpi kahdessa vaiheessa. Ensin suunnittelet kirjasi vähintään viikossa ja sitten saat 30 päivän edestä kirjoitusvinkkejä ja tsemppiä tukemaan kirjoittamista. Toki voit kirjoittaa kirjasi hitaammallakin tahdilla ja vastaavasti käydä läpi kurssimateriaalit vaikka yhdessä viikonlopussa.

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Kirjoita kirja kuukaudessa -kurssi ohjaa sinut kirjan kirjoitusprosessin läpi kahdessa vaiheessa. Ensin suunnittelet kirjasi vähintään viikossa ja sitten saat 30 päivän edestä kirjoitusvinkkejä ja tsemppiä tukemaan kirjoittamista. Toki voit kirjoittaa kirjasi hitaammallakin tahdilla ja vastaavasti käydä läpi kurssimateriaalit vaikka yhdessä viikonlopussa.

Tämän kurssin ohjeita seuraamalla on kirjoitettu jo useampia julkaistuja kirjoja aina keittokirjoista romaaneihin sekä useampia lopputöitä (pro graduja ja opinnäytetöitä). Menetelmä on sama, jota Suomen menestyneimpiin kirjailijoihin lukeutuva kirjailija Kirsti Manninen (eli Enni Mustonen) käyttää ja hän kertoo myös vinkkejään osalla kurssivideoista.

Kurssin on luonut kirjailija ja käsikirjoittaja Katri Manninen alunperin live-haasteeksi. Kurssi sisältyy myös Kutri.net:in kirjoittajajäsenyyteen yhdessä tv- ja elokuvakäsikirjoituksien tekoon opastavan Kirjoita käsikirjoitus 10 viikossa -kurssin ja Konseptikurssin kanssa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kirjoita kirja kuukaudessa -kurssi”
Scroll to Top