Opinnäytetyökurssi

49,90 

Kirjoita lopputyösi valmiiksi ennätysajassa ja ilman unettomia öitä ja kyyneleitä! Opinnäytetyökurssi on suunnattu erityisesti sinulle, joka haluat tehdä opinnäytetyön, gradun, diplomityön tai muun lopputyön tehokkaasti ja stressittömästi.

Kurssi tarjoaa kattavat työkalut opinnäytetyön kirjoittamiseen, auttaa selättämään henkiset esteet, kuten epäonnistumisen pelon, perfektionismin ja vitkuttelun sekä opastaa oman aikataulun ja työnjaon hallinnassa.

Opit myös tieteellisen kirjoittamisen salat ja saat tilaisuuden rakastua Zotero-viitteenhallintaohjelmaan. Kurssin kruunaa ainutlaatuinen opas tekoälyn eettiseen käyttöön opinnäytetyön eri vaiheissa.

Materiaalit ovat käytettävissäsi “ikuisesti”, joten voit palata niiden pariin tarpeesi mukaan.

Kurssilta saatavat tiedot ja taidot ovat hyödyllisiä myös muussa opiskelussa ja jopa työelämässä, joten kurssista on hyötyä myös väitöskirjan tekijöille ja vasta opintojensa alussa oleville.

Osasto:

Tämä kurssi on suunniteltu ensisijaisesti ihmisille, jotka haluavat tehdä opinnäytetyön, gradun, diplomityön tai muun vastaavan lopputyön mahdollisimman nopeasti ja helposti, jotta he voisivat (vihdoin ja viimein) valmistua.

Kurssilla käydään läpi opinnäytetyöprosessin vaiheet (eli mitä tehtäviä pitää tehdä ja missä järjestyksessä) ja opinnäytetyön kirjallisen osuuden rakenne, palikat ja kysymykset joihin jokainen tieteellinen teksti vastaa  ns. rautalangasta vääntäen.

Sen lisäksi opit muun muassa:

  • Selättämään opinnäytetyön tekemistä vaikeuttavat tai estävät henkiset lukot kuten epäonnistumisen pelon, huijarisyndrooman ja perfektionismin. 
  • Tunnistamaan omat resurssisi ja sovittamaan opinnäytetyösi aiheen ja laajuuden (mukaanlukien sivumäärän) niihin sopivaksi.
  • Näkemään, miten opinnäytetyön tekeminen on oikeasti todella yksinkertaista (vaikka ehkä työlästä). 
  • Keksimään sopivan opinnäytetyön aiheen (tai hankkimaan työelämäkumppanin) ja muotoilemaan tutkimuskysymykset, joiden avulla saat opinnäytetyösi helpommin valmiiksi 
  • Jakamaan työn sopivan kokoisiin osiin ja vaiheisiin ja aikatauluttamaan ne riittävän realistisesti. 
  • Löytämään sinulle sopivia tapoja selättää vitkuttelu ja luoda juuri sinulle sopivat aikataulut, joista on helppo (tai ainakin helpompi) pitää kiinni 
  • Ymmärtämään tieteellisen kirjoittamisen sisäistä logiikkaa ja huomaamaan sen hauskuuden.
  • Luomaan sinulle sopivan järjestelmän hahmottaa ja hallita aineistoa.
  • Hyödyntämään tehokkaasti (ja jopa innolla) Zotero-viitteenhallintaohjelmaa. 
  • Käyttämään tekoälyä eettisesti (eli rehellisesti) opinnäytetyön eri vaiheissa. 

Kurssilla annetaan lisäksi vinkkejä tutkimuksen tekemiseen ja mm. tutkimusartikkeleiden tehokkaaseen kirjoittamiseen.

Kurssi keskittyy nimenomaan opinnäytetyön kirjoittamiseen, henkisiin esteisiin, sekä ajan- ja projektinhallintaan – varsinaisen tutkimuksen tekemiseen sinun pitää pyytää ohjeet ja apua koulultasi ja ohjaajaltasi.  

Kurssilla huomoidaan myös ammattikorkeakouluissa kehittämishankkeita tai muita ns. teososia opinnäytetyönä tekevät.

Halutessasi voit keskustella muiden opinnäytetyötä ym. lopputöitä tekevien ja akateemisesta kirjoittamisesta kiinnostuneiden kanssa sivuilta löytyvässä keskustelufoorumissa.

Joka lauantai klo 10:00-11:30 kurssilaisille on tarjolla myös Zoomissa pidettäviä vapaamuotoisia “kirjoituskahveja”, joissa voi kysyä kysymyksiä, vaihtaa kuulumisia, jakaa ja antaa vertaistukea.

Kurssi auttaa myös muussa akateemisessa kirjoittamisessa ja sen oppeja voi hyödyntää esimerkiksi väitöskirjan tekemisessä. Kurssin tekoälytietoutta voi hyödyntää niin opiskelussa kuin työelämässä.

Kurssin materiaalit ovat käytössäsi ns. ikuisesti eli niin kauan kuin kutri.net on pystyssä. Sivusto on aloitettu 2002 eikä ole mitään syytä, miksi sen toiminta olisi lähiaikoinakaan loppumassa.

Lue lisää kurssista täältä: https://kurssit.kutri.net/opinnaytetyo/

Kurssilla on 30 päivän rahat takaisin takuu ilman kysymyksiä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opinnäytetyökurssi”

Saatat myös pitää...

Scroll to Top